Fashion vandaag
Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Het doel van de behandeling
200jaarwehl.nl verzamelen van informatie over de registratie van objectieve gegevens, het verlenen van een dienst die informatie en / of stuur gerelateerde telecommunicatiediensten; en in overeenstemming met alle boekhoudkundige en fiscale compliance. Wanneer de gebruiker akkoord gaat: om informatie en / of diensten die worden aangeboden lilstitches.co.uk de kwaliteit van de dienstverlening te controleren en bieden ook diensten. Stuur informatie en aanverwante producten en procedures op hetzelfde moment geleverd door een derde partij advertentie-informatie; reageren op verzoeken en statistieken, marketing en productontwikkeling voorkeuren.

De optionele aard van de gegevens
Persoonlijke gegevens worden onderverdeeld in twee categorieën: verplichte en optionele beschrijving van het registratieproces. Power to the data te verwerven ontvangen, en het omgaan met de functie voorwerp boven strengen. Als je weigert om dergelijke informatie te verstrekken of te weigeren om de behandeling te accepteren, waardoor het onmogelijk is om de dienst 200jaarwehl.nl gebruiken.
Aanvullende informatie 200jaarwehl.nl gebruikt om te helpen met een betere service. In plaats daarvan, de klanten zijn gratis of niet beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat de informatie correct is, of verbonden zijn, onvolledig is, laat het ons weten.

mensen die geïnteresseerd zijn kunnen krijgen
Alleen de structuur en werking, besloten dat een aantal van de leiders in het omgaan met interne gebruikers persoonlijk 200jaarwehl.nl nauw contact en bieden 200jaarwehl.nl diensten, waaronder de verkoop van goederen. Veiligheidspersoneel getraind en beschermd, verboden, communiceren of uw persoonsgegevens openbaren, in het bijzonder zonder de noodzaak voor basisdiensten. Tenzij in de overeenkomst anders is overeengekomen, uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden om juridische redenen of zonder uw toestemming verstrekt: Het personeel dat verantwoordelijk is voor de exploitatie, levering en product lilstitches.co.uk aankoop, de betaling, rekeningafschriften, inclusief service providers, boekhouding, boekhoudkundige en fiscale aangiften door de politie of het gerecht, reageren elektronisch met het toepasselijke recht onder de controle van deze apparaten aan de bevoegde instanties. Om 200jaarwehl.nl voor deze mensen om uw goedkeuring te krijgen.

klant
Voor persoonlijke informatie in overeenstemming met de behandeling. Omgaan met persoonlijke code 7 (Toegang tot persoonsgegevens en andere rechten van rechts), moet u de productie van de functie te begrijpen als je geen privacy, zelfs indien nog niet geregistreerd en verspreid. U moet waar zijn: een bron van persoonlijke gegevens; het doel en behandelingsmethoden; U kunt importeren of eigenaar is verantwoordelijk voor het beheer categorie van elektronische hulpmiddelen, het beheer van objecten of afzonderlijke toepassingen en cases, dataherkenning logica om het land te verlaten in een bepaald gebied, managers of agenten.

U moet een update, correct en de gegevens te integreren zal worden omgezet in anonieme gegevens behandeling is illegaal in de vorm of de toegang, waaronder de vereisten voor data-opslag, twee niveaus voor het verzamelen van de gegevens van de volgende controle of transformatie van de menselijke identificatie kan ook data of distributie, tenzij deze eisen van de middelen kan gebruiken passeren en de bescherming van de rechten van de verhouding. Je hebt gelijk, in zijn geheel of gedeeltelijk, te verzetten tegen de juridische grondslag voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, die verband houden met het doel van het omgaan met reclame of directe verkoop of marktonderzoek, communicatie, persoonlijk of zakelijk gebruik.

Back
auteursrecht ©2017 www.200jaarwehl.nl Fashion vandaag,mode-kleding,schoenen, jassen